Flytt i Norrköping

Nedpackade lådor och inplatstad kontorsstol

Flytt i Norrköping

Utflyttstudio AB finns i Valdemarsvik och utför flyttjänster runt om i Östergötland. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att hantera flyttar på rätt sätt. Anlita oss när du behöver få en enklare flytt genom att boka flyttstäd och flytthjälp.

Vi tar oss an stora som små flyttar och ser till så att din flytt går snabbt, tryggt och smidigt till. Med professionella arbetsmetoder tar vi hand om ditt flyttlass så att det håller hela vägen.

Få hjälp när du flyttar

Att flytta är en krävande process och att packa alla saker kan ta mycket längre tid än man tror. Dessutom bör sakerna packas på ett säkert sätt som minskar risken för att de ska gå sönder under transporten. Genom att anlita en professionell flyttfirma som oss, får man hjälp med den saken. Vi besitter rätt kompetens för att kunna utföra alla typer av flyttar på ett korrekt sätt, oavsett om det rör sig om privata bohag eller ett företags kontorsinredning.

I samband med en flytt ingår även flyttstädning, vilket vi är experter på. En flyttstädning är inte som vilken vanlig städning som helst då det finns en lång lista på vad en flyttstädning ska innehålla. Vi vet hur en ordentlig flyttstädning ska utföras. Kontakta oss redan idag för att få flytthjälp och flyttstädning till rätt pris.

En person som torkar rent ett dörrhantag

Övriga tjänster

Förutom flytthjälp och flyttstäd utför vi även renoveringstjänster av olika slag. Vi kan exempelvis måla, tapetsera eller lägga nytt golv vid behov. Det är inte ovanligt att väggar och golv utsätts för naturligt slitage, vilket bidrar till att bostaden ser nedgången ut oavsett hur mycket man städar.

Vid byte av bostad blir bostadens skick ofta extra påtaglig efter att den har tömts på prylar. Låt oss ta hand om din gamla bostad i samband med att du flyttar ut. Vi tömmer bostaden, snyggar till den vid behov och städar den skinande ren efteråt.

Använd rut och rot

Om du vill anlita oss som privatperson kan du ha möjlighet att använda dig av rutavdrag eller rotavdrag. Vilket av avdragen du kan använda beror på vilka tjänster du anlitar oss för. Rutavdraget används när du som privatperson vill anlita hushållsnära tjänster i form av städhjälp, snöskottning, barnvakt med mera. Rotavdraget däremot används vid hushållsnära tjänster som bygg- och renoveringstjänster.

Ta gärna reda på om du har möjlighet att använda dig av rotavdraget och/eller rutavdraget när du vill anlita oss. För oss innebär det inga förluster och i så fall inkluderar vi gärna avdragen redan på din offert. Pengarna du sparar kan du hitta på något roligare för.

Ett tomt rum med en stege och renoveringssaker

Fyll i vårt formulär och skicka en kostnadsfri offert

Ge oss en beskrivning av vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig

Utflyttstudio logotyp

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.